Dekota Tabelanın Farkı Nelerdir?

Ankara Dekota Tabelanın Farkı Nelerdir?

Ankara Dekota Tabela, Ahşap malzemeye benzeyen, kesilmesi ve uygulanması kolay olan bir reklam tabelasıdır. Dekota 1 mm ile 20 mm arasında malzemeden üretilmektedir. İstenilen kalınlıkta ve renkte üretimi mevcuttur. Üzerine direkt olarak baskı yapılabildiği gibi bunun yanında üzeri baskılı folyo uygulaması da yapılabilmektedir. İç mekanlarda uygulanabildiği gibi dış mekanlarda da kullanılabilir. Dış mekanlarda dekota tabela kullanılacaksa direk baskı tekniği kullanılması uygundur. Dakota kolay hazırlanabilir tabela malzemesidir. Ayrıca fiyatı oldukça uygundur. Bu nedenle fiyatı uygun diye firmalar tarafından sıkça tercih edilmektedir.
Firma olarak yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübe ile firmalara dekota tabela çalışmalarını, tasarımcılarımız tarafından tasarımı, baskı ve hazırlama işlemlerini aynı çatı altında yürütmekteyiz.

Ahşap İle Arasındaki Farklar Nelerdir?

Ahşap gibi dekota tabela da şekillendirilip boyanabilir. Ayrıca ahşap gibi yapıştırılıp laminatlanabilir. Bunun yanında dekota termoplastik malzeme olması sebebiyle sıcak hava ya da sıcak yağ banyosu ile bükülebilmektedir. Normal ahşapta yuvarlak yüzeyler elde edilmesi mümkün değilken ankara dekota tabela ile bu yüzeyler elde edilebilmektedir. Mantar gibi ahşap kurdu gibi haşere zarar veremez. Ömür boyu boyaya ve bakıma ihtiyacı olmaz. Bozulmadan aynı şekli ile kalabilmektedir.

Dekota Levhanın Özellikleri Nelerdir?

Uzun ömürlüdür ve taşıması kolaydır. İşlemesi kolay olup düzgün yüzeylidir. Darbeye karşı dayanıklı olup, baskıyı çok rahat tutmaktadır. Kimyasal maddelere dayanıklıdır. Benzer olan pek çok ürüne göre ucuz olup, hava koşullarına dirençlidir.
Pvc 'nin üstün özellikleri dikkate alınarak üretilen dekota tabela sektöründe sıkça kullanılmaktadır. Fiziksel özelliği ve teknik özelliği yüksektir. Bu nedenle en çok ahşabın, mdf malzemenin, betopanın, alüminyum kontraplakın, fiberglasın yerine kullanılabilmektedir. Yüzeyi çok hafif olup mattır. Çalışması oldukça kolay olduğundan dolayı ahşabın yerine kullanılabilir. Bu levha hem yangına karşı hem de atmosferik etkenlere karşı çok dayanıklıdır.
Diğer bazı özellikleri ise su çekmez oluşu ve içinde şişme yapmaması, alkalilere asitlere ve hidrolik yağlara karşı direnci bulunması, dekota levhanın evlerde duvarlar için ve bölmeler için en uygun malzeme olması, dekota levhanın alev almaz oluşu ve yanıcı olmayışıdır. Ayrıca kolay marangoz aletleri ile bu levha kesilip vidalanıp kolayca şekillendirilebilir.

Dekota Harf, dekota tabela nedir, kutu harf fiyatları, alüminyum kutu harf, alüminyum kutu harf tabela, dekota nedir, kompozit tabela, kompozit oyma tabela nedir, kompozit oyma tabela fiyatları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnşaat Tabelası Nasıl Yapılır?