Ankara Tabelacı

Ankara Tabelacı Size Nasıl Yardımcı Olur?

Ankara Tabelacının konusu reklam hayatımızın her alanında yer almaktadır. Özellikle ticari ve kurumsal alanlarda reklam faaliyetlerine sıklıkla yer verilir. Bunun nedeni artan nüfusla beraber ihtiyaçları karşılama üzere güçlenen rekabet ortamıdır. Her geçen bir yenisi açılan işletmeler arasında varlıklarını devam ettirmek isteyen işletmeler için reklam hayati bir önem taşımaktadır. Büyük ölçekli ya da küçük ölçekli her işletme reklam faaliyetlerinin en az bir dalından yararlanır. En çok tercih edilen reklam türü ise tabela reklamcılığıdır. Ankara tabelacı firması, verdiği tabela hizmetleriyle işletmelerin varlıklarını devam ettirmeleri ve daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmaları için en etkili outdoor reklam seçeneklerini oluşturmaktadır.

Ankara Tabelacı Nasıl Çalışır?

Tabela, işletmelerin kendileri hem ticari olarak tanıtmak hem de potansiyel müşterilerine tanıtmak amacıyla kullandıkları reklam aracıdır. Genellikle işletmelerin isimlerinin yer aldığı şekilde cam, metal, plastik, ahşap ve vinil gibi materyaller ile yapılan bir uygulama şeklidir. Asıl amacı işletmenin varlığını tanıtmak olsa da daha fazla tüketiciye ulaşabilmek amacıyla mesajların, satış vaatlerin, promosyonların gibi detayların yer aldığı seçenekleri de bulunmaktadır. Ankara tabelacı gelişen teknoloji ve tabelacılık uygulamalarının harmanlanmasıyla yenilikçi bir hizmet sunmaktadır.

Ankara Tabela İmalatı

Dış cephe uygulaması olarak göze çarpan tabela uygulaması iç mekana uygun olacak şekilde de tasarlanmaktadır. Birçok farklı materyalde üretilen tabela çeşitleri tasarlanmasından montajına kadar geçen bir işçilik sürecini kapsar. Ankara tabelacı tabela konusunda verdiği deneyimli hizmetle işletme sahiplerinin istekleri doğrultusunda vinil germe tabela, kutulu harf tabela, ışıklı tabela, totem tabela gibi her ihtiyaca uygun tabela tasarımlarını gerçekleştirmektedir. İşletmelerin tanıtım kısmını üstlenen tabelalar uzun ömürlü ve ihtiyaca cevap şekilde olmalıdır. Bu noktada tabela yapım aşamasında hem işletme sahibinin hem de Ankara tabelacının karşılıklı iletişimiyle gerçekleştirilmektedir.

Tabela Nelerden Yapılır

Günümüzde tabela üretimi konusunda ürün yelpazesi oldukça gelişmiştir. Birçok farklı malzemeden üretilen tabelalara ulaşmak oldukça kolaydır. Tanıtım çalışmasından ziyade konsept oluşturulmasının temel elemanı haline tabelalar her ihtiyaca cevap verecek renk modelde üretilmeye başlanmıştır. Genel itibariyle tabela yapımında kullanılan maddeler ise; metal, cam, sert plastik, ahşap ve saç kaplamadır. Bu materyaller Ankara tabelacı tarafından bir tanesi kullanılabileceği birden fazla ana materyal bir arada kullanılarak da tabela tasarımları yapılmaktadır.
Tabela denildiği zaman işlek caddelerde, ara sokaklarda ya da evinizin olduğu mahallede her zaman gördüğümüz bir reklam aracıdır. Genellikle dış alana uygulanan tabelalar çeşitli etkenlere maruz kalmaktadır. Yağmur, kar, güneş ve şiddetli rüzgar gibi unsurlara karşı Ankara tabelacı gerçekleştirdiği uygulamalarda bu noktaları göz önünde bulundurarak bir çalışma gerçekleştirir. Uygulaması yapılan tabelanın dayanıklı olması ve uzun ömürlü bir kullanıma sahip olması aranan en büyük detaydır. Bundan dolayı dış alanda uygulanan tabelalarda dayanıklı malzemeler kullanılır. İç alanda olumsuz hava şartlarıyla karşılaşma durumu olmadığı için daha hassas materyaller kullanılmaktadır.
Tabelalar kendi içerisinde kullanım amaçlarına göre farklı kategorilere ayrılmaktadır.
  • Işıklı tabela
  • Kutulu harf tabela
  • Paslanmaz harf tabela
  • Elektronik tabela
  • Totem tabela
  • Ahşap tabela
  • Vinil tabela
Bu tabela çeşitleri en yoğun tercih edilenler arasında yer almaktadır. Tabela çeşitleri bunların dışında çoğaltılabilir. Gelişen teknoloji ve Ankara tabelacı verdiği hizmetleriyle artık hemen hemen her materyalden üretilen ile işletmelerin ihtiyaçları karşılanmak amaçlanmaktadır.

Tabela Uygulama Hizmetleri Nasıl Gerçekleştirilir

Her uygulamada olduğu tabela yapımında izlenmesi gereken belli bir süreç vardır. Yapılan tabela uygulamasına göre süreç kimi zaman daha kısa kimi zaman daha uzun sürebilir. Bu tamamen istenilen tabela modeline göre değişiklik göstermektedir. Tabela hazırlama yolculuğuna çıkılırken ilk durak fikir aşamasıdır. Düşünme aşaması öncelikle müşteri ile başlar. Müşteri hayalinde tabela tasarımını düşünerek tasarım yapılmasına karar verildiği an sıra grafik tasarıma gelir. Ankara tabelacı bünyesinde çalışan uzman grafikerler müşterinin aklındaki tasarımı dinleyerek grafik ortamına aktarırlar.
Müşteri zihnindeki tasarım bilgisayar ekranına aktarılarak hazırlanır. Bu süreç iyileştirme çalışmalarını da bünyesinde bulundurur. Logonun basıma hazır halini hazırlanan bu grafik oluşturacağı için uzman bir grafiker tarafından hazırlanmalıdır. Müşteri hazırlanan tasarıma onay verdikten sonra tabela hazırlığı için atölye yolculuğu başlar. Ankara tabelacı atölye aşamasın işinde deneyimli uzman ekibiyle birlikte titizlikle yürütülen bir çalışma gerçekleştirir.
Atölye aşamasında Ankara tabelaustaları gelen tasarımı istenilen ölçüleri inceleyerek öncelikle kullanılacak materyali belirlerler. İstenen tabela modeline uygun olarak seçilen ama malzeme ile uygun profil oluşturularak atölye aşaması gerçekleştirilir. Tabela yapımında atölye çalışmalarında kullanılan çeşitli makineler bulunur. İşleri hızlandırırken başarılı sonuçlar alınmasını sağlayan bu makineler yardımıyla tabela hazırlama işlemi gerçekleştirilir. Bazı durumlarda tabela hazırlığı için el işçiliği yardımı alınarak atölye süreci gerçekleştirilir.
Atölyede hazırlanan tabelalar ışıklı olacaksa eğer arka kapaması yapılmadan önce hazırlanan profile ışık sistemi yerleştirilerek kapatılır. Işık sistemi olmayanlar için herhangi bir işlem yapılmadan hazırlanan profiller kapatılarak atölye işlemi tamamlanır. İmalat aşamaları Ankara tabelacı tarafından istenilen tabelaya göre farklılık gösterir. Örneğin totem tabela çeşidi oldukça büyük ölçülerde hazırlandığı içi farklı bir imalat aşaması olacaktır. Led tabelalarda bilgisayar ortamından alınan destekle hazırlanmaktadır.
Ankara tabelacı tarafından hazırlanan tabela montaj işlemi için işletmeye götürülür. İşletmede istenilen konuma göre montaj işlemi tabela yapan ekip tarafından gerçekleştirilir. Hazırlanma süreci olduğu kadar montaj süreci de oldukça önemlidir. Ankara tabelacı montaj konusunda uzman ekibiyle tabelayı istenilen alana monte etmektedirler. Böylelikle tabela herhangi bir zarar görmeden ve sağlam olacak şekilde montajı tamamlanır.
Ankara tabelacı, tabela hazırlama sürecinde grafik tasarım, imalat ve montaj olmak üzere üç farklı süreç bulunmaktadır. Bu süreçlerin hepsi işinde deneyimli ve uzman ekibiyle gerçekleştirilmelidir. Böylelikle istediğiniz tabela sizin için özel olarak hazırlanacak ve deneyimli ekipler tarafından yapılan montaj işlemiyle beraber güvenle kullanmaya başlayabileceksiniz.


Ankara Tabelacı,Ucuz Tabela Ankara,Işıklı Tabela Ankara, Tabelacı Ankara Siteler,Tabela Örnekleri Ankara, Ankara Tabelası Gece, Tabela Fiyatları, Totem Tabela, Ankara totem, Ostim Tabelacı,İvedik Tabela,Ankara Pilon Tabela,Ankaradaki Tabelacılar,Ankara Reklam,Ostim Reklam Panosu,Işıklı Tabela İmalatı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dekota Tabelanın Farkı Nelerdir?

İnşaat Tabelası Nasıl Yapılır?