Ahşap Tabela

Ahşap Tabela

Ahşap tabela kategorisinde çok çeşitli tasarımlar ve modeller sunmaktayız. Farklı ahşap türlerini sizin için üretiyoruz. Mağaza veya ev konseptinize en uygun çalışmaları yaparak kaliteli malzeme ve işçilik ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yerli ve ithal ağaç ve odun opsiyonları ile teknoloji ve işçiliğinin birlikteliği ile modern ve retro esintileri ile Roma motifleri, Osmanlı oyma motifleri ve Selçuklu izleri ile şahsi isteklere uygun cephe tabelası, konsept tasarım tabelaları, özel fontlarda yazılar gibi özel mekanlarda kullanılacak olan tasarımsal ürünler renkler doğanın muhteşem görüntüsü olan ağaç modelleri ile idame edilecektir.Mekana uygun renk ve boya ihtiyaç duymadan ağaçlarda mevcut modeller ile.Size sadece seçmek kalıyor.
Çeşitli ahşap malzemeleri şu şekilde örneklenebilir ; Çam ağacı, Su kontrası, Gürgen ağacı, Kavak, Gül ağacı, Kiraz Ağacı, Meşe Ağacı gibi birçok ağaç modellerinizi isteklerinize göre şekillendiriyoruz.
Farklı eskitme yöntemleri ile farklı malzemeleri harmanlayarak alıcılarımıza doğal ve eşsiz tasarım ve işçilik sunuyoruz
Firmamız eskitme tabela olarak çok çeşitli malzemeleri toplayarak lazer yakma veya cnc kazıma teknikleri kullanıyoruz. Bu gibi teknoloji odaklı tekniklerin dışında el işçiliği modellerimizi sizlere sunuyoruz.
Firmamız olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına kaliteli ürünler sunarak sürekli çalışmalar yapmaktayız. Tabela markası ile deneyim ve bilgisini reklam sektöründe en ileriye taşımak için gerekli çalışmaları yapmaktayız. Uzman grafik tasarım kadromuz ile uygun hizmeti sağlamaktayız. Tabela ile açık hava reklam sektöründe marka olarak siz değerli müşterilerimizin her zaman yeni projeler ile yanında olmaktayız.
İşlerimizde kalite ile estetiği profesyonel bir şekilde sunmaya devam etmekteyiz. Yerli ve ithal ağaç seçenekleri el işçiliğinin birleşimi ile teknolojinin gelişimi ile oluşmaktadır. İster modern, ister nostalji esintileri olsun görmek mümkündür. Osmanlı oyma motifleri ve Selçuklu motifleri ile kişilerin isteklerine uygun dış cephe, iç cephe tabelaları, plaket, yazı gibi özel yerlerde kullanılacak ahşap tabela örnekleri de mevcuttur.
Mekana uygun pek çok renk boya kullanılmayan ağaçlar da mevcuttur. Size sadece seçmek kalmaktadır. Fiyat ağaç cinsine göre m2 olarak verilmektedir.

Meşe, Kiraz, Çınar, Köknar, Kestane, Sedir, Sapelli, Iroko, Opepe, Balau gibi ağaçlar tüm ahşaplar ahşap işaretleri yapmak için kullanılabilir. Hepsinin kendine özgü bir karakteri ve görünümü vardır. Ama her bir ağacın farklı özellikleri bulunmaktadır. Onların bu farklı özelliklerinden dolayı, onları farklı durumlarda kullanmak gereklidir. Her birinin avantajları ve dezavantajları vardır. Güzel görünmeye devam etmeleri gerekiyorsa hepsi korunmalıdır.

Yaşantınıza Yön Verin, Renk Katın

Toplu yaşam alanları olan sitelerin girişleri, apartman içleri ve bahçelerde yönlendirme amaçlı veya ikaz amaçlı kullanılan ahşap tabela çeşitleri için en iyi kalitede, en iyi ağaçlardan imal edilmiş örnekleri inceleyin. Daha çok ağaç ve bitkileri korumaya yönelik kullanılan tabelalar, çoğu zaman da dekoratif amaçlı olabilmektedir.

Ahşap Tabelada Dayanıklılık

Tabela yapımında kullanılan İngiliz meşesi en güçlü gemileri inşa etmek ve en güzel evleri süslemek için nesiller boyu kullanılmıştır. Sert, ağır ve dayanıklı bir ağaçtır. Genel olarak kaba taneciğe sahip olmakla birlikte, tane, doku ve renkte harika varyasyonlara sahip olabilir ve küçük iğne düğümleri ve çapakları, görünüşünün çekici ve kabul edilebilir bir parçasıdır. Çok dayanıklı olmasına rağmen, bakım yapılması
Bir ahşap tabela her türlü hava koşuluna da dayanabilmelidir. Genellikle bu tür tabelalar dış mekanlarda kullanılmaktadır. Zaman içinde mevsimsel şartlara göre ahşap malzeme üzerinde renk değişikliği, kuruma, çatlama gibi hasarlar meydana gelebilir. Bu yüzden ahşap yüzeylerin çok iyi korunması gerekmektedir. Koruyucu cila ve diğer kimyasallarla ahşap reklam panoları korunabilmektedir.
Kahverengi harfler, meşe ahşap tabelalar için çok güzel olmakla beraber ve kavak keresteler için de güzel bir yazım rengidir. Bu ahşap tabela ürünleri için gerekli kereste ülkemizde yetiştirilmektedir.Kestane, çoğu zaman kesilmiş ağaçlık bölgelerde yetişen sürdürülebilir bir kerestedir ve ahşap reklam panoları yapımında sık kullanılan bir ahşaptır. Sert olması ve dış mekanlara olan dayanıklılığı nedeniyle çiftlik ve fabrika girişleri ile mesire alanları girişleri gibi alanlarda sık kullanılmaktadır.
Yön tabelaları, uyarı tabelaları, iç mekan uyarıları, ayaklı ve ayaksız tabelalar gibi büyük bir kullanım alanına sahip olan ahşap tabela ürünlerinin tasarım ve montajları konusunda profesyonel ardım için firmaların internet sayfaları incelenebilir.

ahşap tabela ankara,ahşap tabela png,ahşap tabela modelleri,ahşap tabela yapımı,ahşap tabelacı,ahşap tabela vektörel,ahşap tabela örnekleri,ahşap tabela tasarla,ahşap tabela istanbul,ahşap ayaklı tabela,bodrum ahşap tabela,ahşap cafe tabelası,cnc ahşap tabela,ahşap çiftlik tabelası,ahşap desenli tabela,ahşap dükkan tabelaları,ahşap düğün tabelası,ahşap duvar tabelası,ahşap dükkan tabelası,dekoratif ahşap tabela,doğal ahşap tabela,ahşap eskitme tabela,ahşap ev tabela,ferforje ahşap tabela,ahşap tabela gtip,ahşap görünümlü tabela,ahşap harf tabela,ahşap tabela kutu harf,ham ahşap tabela,ahşap kütük tabela,ahşap kompozit tabela,ahşap kaplama tabela,ahşap kabartma tabela,ahşap kapı tabelası,kocaeli ahşap tabela,ahşap led tabela,ahşap tabela malzemesi,ahşap oyma tabela,ahşap ok tabela,ahşap pano tabela,ahşap reklam tabelaları,renkli ahşap tabela,retro ahşap tabela,ahşap totem tabela,ahşap üzerine tabela,ahşap yön tabela,ahşap yön tabelası,ahşap yönlendirme tabelası,ahşap yön tabelaları,ahşap yönlendirme tabelaları,ahşap zemin tabela

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dekota Tabelanın Farkı Nelerdir?

İnşaat Tabelası Nasıl Yapılır?